Minden kategória
Ügy

Földre szerelt parkolóház

Idő: 2022-12-22 Találatok: 55

A középső szélességi körökben a két típusú zárójel eltérően van elhelyezve. A rögzített konzol és a rögzített állítható észak-déli fekvésű, a nyomkövető konzol pedig kelet-nyugati irányú. Télen még az áramtermelés is alacsonyabb, mint a rögzített konzolé. Ha alacsony szélességi körben van, a követési keret több energiát termel, mint a rögzített tartó.

A rögzített állítható konzol a fix konzol dőlésszögének időszakos beállítására szolgál a nap beesési szögének változásának fordulópontjában, hogy növelje a közvetlen napfény elnyelését.  

A rögzített állítható konzol a rögzített konzolon alapul, és a szöget különböző hónapokban vagy évszakokban állítják be az energiatermelés növelése érdekében.

Tesztterületünkön kétféle manuálisan állítható konzolt is telepítettünk, amelyek megjelenésükben hasonlítanak a nyomkövető konzolokhoz, különböző irányba néznek, azonos mechanikai szerkezettel és acélanyaggal.

A fő különbség az, hogy a nyomkövető tartó automatikusan vezérelt, míg a manuálisan állítható konzol a PV panel helyzetének mesterséges beállítására szolgál.

A fő különbség az, hogy a nyomkövető tartó automatikusan vezérelt, a kézi beállítás pedig a PV panel testhelyzetének mesterséges beállítása. Nyári napforduló 15°, őszi napéjegyenlőség 25°, téli napforduló 35° beállítási pozíció, évente négy alkalommal állítható.

1
2
3
4

Forró kategóriák