Minden kategória
Ügy

Ipari épület kerítése

Idő: 2022-12-21 Találatok: 61

A Xinhuan által gyártott napelemes lengéscsillapítók éves gyártási kapacitása jelenleg meghaladja az 1.2 millió darabot, amelyet alapvetően az Egyesült Államokba exportálnak. A fő vásárlók a világ 10 legjobb Nextracker, Arrayd, CITIC Bo és más jól ismert cégei. Több mint 20 féle lengéscsillapítót gyártunk, és az ügyfelek igényei szerint tervezhetjük és testreszabhatjuk.

A Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. a Yuncheng város Pinglu megye ipari parkjában található, 350 millió jüan összvagyonnal, 116,000 468 négyzetméteren, összesen XNUMX alkalmazottal.

Főleg autó lengéscsillapító alkatrészek és napelemes fotovoltaikus erőművek alkatrészeinek gyártásával foglalkozik, éves termelési értéke 230 millió jüan.

Ez egy tartományi "négy új" kis- és középvállalkozás, tartományi "különleges, precíz, különleges, új" vállalkozás.

Ez egy országos szintű high-tech vállalkozás és az Ipari és Informatikai Minisztérium kísérleti vállalkozása a kettő integrációja érdekében.

Ez egyben az első vállalkozás Shanxi tartományban, amely napelemes fotovoltaikus erőművek alkatrészeit gyártja.

2021-ben a vállalat 184 MWp teljesítményű fotovoltaikus tartóelemeket és 1.61 millió csillapítót készített el. Termékeinket a hazai piacra történő szállítás mellett az USA-ba, Ausztráliába, Brazíliába, Dél-Afrikába és más országokba exportálják.

1
2
3
4

Forró kategóriák