Minden kategória
Ügy

Lakossági tetőtéri PV

Idő: 2022-12-22 Találatok: 59

A rögzített állítható konzol a rögzített konzol dőlésszögének időszakos beállítására szolgál a napsugárzás beesési szögének változásának fordulópontjában, hogy növelje a közvetlen napfény elnyelését és javítsa az energiatermelést, feltéve, hogy a költség kissé megnő, mint a rögzített konzolé.

Mivel egy napon ugyanazon a helyen a nap magassági szöge folyamatosan változik, így a napelemes tömb dőlésszöge is változik különböző időpontokban, hogy a maximális napsugárzást kapja, a hálózatra kapcsolt fotovoltaikus rendszer esetében a fix fotovoltaikus tömb dőlésszöge általában kiválasztott egész évben, hogy megkapja a maximális mennyiségű sugárzást szögben, rögzített állítható alapja a rögzített típus, különböző hónapokban vagy különböző évszakokban, hogy állítsa be a szöget úgy, hogy javítsa az energiatermelést.

A PV nyomkövető rendszer integrálja a szerkezeti mechanikát, a folyadékmechanikát, a mechanikus hajtást, a fékrendszert, az elektronikus vezérlést és más multidiszciplináris szakmai ismereteket, megvalósíthatja a nap forgását követő PV-modult, és nagymértékben javítja a fotovoltaikus energiatermelés hatékonyságát, és összehasonlítja az azonos mérettel Az azonos méretű fix erőművekhez képest az energiatermelő kapacitás 5%-ról 25%-ra növelhető (a különböző területek fényében meghatározva). Ezenkívül stabilan működik, és alacsony a karbantartási költsége.

A nyomkövető tartórendszer három részből áll: tartórendszer, hajtásrendszer és elektronikus vezérlőrendszer.

Az elektromos vezérlőrendszer főként elektromos vezérlődobozt, kommunikációs vezérlődobozt és szélsebesség-érzékelőt, valamint felhőplatformot tartalmaz.

A hajtásrendszer főként villanymotort, lengéscsillapítót, sebességváltót, csapágyat, csapágyülést stb. tartalmaz. A tartórendszer főleg oszlopokat, kereszttartókat, szelemeneket stb.  

Cégünk nyomkövető rendszer tervezési szolgáltatást tud nyújtani az ügyfelek igényei szerint.

1
2
3
4

Forró kategóriák